Gå till Scenkonst i norr

Scenkonstdagar´24

Välkommen till Scenkonstdagar´24

Scenkonstdagar är utbudskonferensen som samlar kulturarrangörer från Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland Härjedalen.  I oktober 2024 ses vi på  Umeå Folkets Hus där att nätverka, hitta programförslag och ge utrymme för mer kulturupplevelser i Norrland! – Varmt välkomna!

Obs Producentanmälan stängde den 19 maj  – besked till er som anmält presentationstid erhålls senast i mitten av augusti.

Scenkonstdagar Barn & Unga 21-22 okt

Välkommen till två dagar av konferens, utbudspresentationer och nätverkande  för dig som är intresserad av scenkonst för barn och unga och kulturpolitiska samtal. Här erbjuds både utbudskonferens samt en skolkulturkonferens där kulturtillgång och lokala arbetssätt kommer att diskuteras.

Scenkonstdagar ´24 19-20 okt

Den årliga mötesplatsen och utbudskonferens för turnerande scenkonst i norra Sverige, riktad mot arrangörer av offentliga vuxenföreställningar. Programmet innehåller turnévänligt professionellt  scenkonstutbud för föreningsarrangörer i de fyra norrlänen inför vår och höst 2025. Anmälan släpps den 30 augusti.

Detta är Scenkonstdagarna!

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer på Scenkonstdagar ´24:

Ta tåget till teatern!

Boka din Norrtågsresa till Scenkonstdagarna via vår bokningskod och få 50% i rabatt! Bokningskoden presenteras i anmälningsinformationen.

Missade du Scenkonstdagar 2023?

Här finns presentationer och programinslag från hela helgen 21-22 oktober 2023 i Östersund:

Arrangörer:

Samarbetsparter:

Med stöd av

Region Norrbotten
Region Västernorrland
Region Västerbotten
Region Jämtland Härjedalen

Rulla till toppen